Hormonhälsa via kosten – en föreläsning med Agneta Wennerbo och Åsa Gefvert- onsdag 21 augusti 18:30

En föreläsning för dig som kämpar med viktuppgång, sötsug, hudproblem, humörsvängningar, besvärlig mens, vallningar, energitapp, håglöshet, liksom inte känner igen dig själv och din kropp, och tror det är kopplat till hormoner. Om du vill ta tag i saken på egen hand på naturlig väg, så går det att att göra mycket med hjälp av kosten. Det är det vi fokuserar på här.

Den här föreläsningen är ett axplock från web-kursen med samma namn som är i september. Under kursen genomför vi tillsammans en 21-dagars reset, genom att i etapper utesluta hormonstörande livsmedel ur kosten. Det är ett beprövat program för att balansera kvinnohormoner. Vi ses online fem söndagskvällar. Då blir det både föreläsningar, coaching och hypnos, som stöd i att ändra vanor på ett varaktigt sätt. Vi har även en whatsapp-grupp under kursen, där vi stöttar varann .

Att göra livsstilsförändringar och få dem varaktiga, kan kännas svårt. Att göra det tillsammans i grupp och även få kunskap och mental träning som stöd, gör det så mycket lättare.

Kostnad för föreläsningen är 100 kr
Boka och betala här https://nynashalsokalla.valei.com/
eller i butiken på Hälsokällan
Platsen är Fredsgatan 18 i Nynäshamn, granne med Hälsokällan

Både föreläsningen och kursen är ett samarbete mellan Fridens Hälsa och Hälsokällan Nynäshamn

Dela detta inlägg

Liknande evenemang

16E7CC20-1D6A-4E4A-86D8-DDF1B4831438

Konstutställning med Anna Östergren! Vernissage lördag 29 juni kl 11-15

Anna Östergren ställer ut på Hälsokällan 29 juni till 30 augusti. Utställningen ”En salig blandning” har vernissage den 29 juni

Bild

NYTT TILLFÄLLE – Föreläsning om kvinnohälsa med läkare Isis Amer-Wåhlin – Lörd 10 aug.

Som kvinna påverkas vi genom livet av våra hormoner. Vi behöver hålla oss pigga, starka och friska och samtidigt minska