Helande behandlingar och samtal

På Hälsokällan samlar vi goda krafter som gör gott för kropp och själ. Vi ser holistiskt på hälsa och välmående. Både kroppen och själen behöver lyssnas på, näras och tas om hand, både inifrån och utifrån, som en helhet, det är helt naturligt för oss.

Naprapati och terapi – Ylva Nyman

Ylva är mångkunnig. Som Leg.Naprapat använder hon sina egna händer för att undersöka och behandla störningar i kroppens rörelseapparat, hon ger även laserbehandlingar och akupunktur. Som Dipl. LIFE terapeut aktiverar hon kroppens, psykets och själens förmåga till självläkning och som Cert. Auraförmedlare jobbar hon med uppgradering av aurans och kroppens energifrekvens.
Ylva driver Corpex egenkällan och har kliniken på Hälsokällan alla dagar i veckan. Läs mer om Ylvas behandlingar och boka tid på Corpex hemsida, eller i butiken.

Klassisk Massage – Angela Areschoug

Klassisk svensk massage som anpassas till dina önskemål, tex helkroppsmassage och även ”deep tissue”. Angela har lång erfarenhet och är fenomenalt flexibel, hon känner in vad du behöver, och masserar med ekologiska oljor.
Angela är på Källan på tisdagar, hon ger även massage på Nynäs Havsbads SPA.
Läs mer och boka tid på Bokadirekt, eller boka i butikskassan.

Helande kropps- och ansikts-behandlingar – Mari Mohlén

Ekologiska ansiktsbehandlingar, Lymfmassage, Koppning, Klangmassge, Chakraflödesmassage mm. Mari ger mjuka helande kroppsbehandlingar, jobbar med ekologiska produkter och även klangskålar och laser, hon är expert på lymfsystemet. Mari driver MariCare i Farsta, där hon erbjuder ännu fler behandlingar, workshops etc, hon finns hos oss i Nynäshamn på onsdagar.
Läs mer om behandlingarna och boka tid på Bokadirekt, eller boka i butikskassan.

Shiatsubehandling – Anneli Wermstedt

Shiatsu är en sammanslagning av flera asiatiska behandlingsmetoder, mjuk beröring som hjälper kroppen släppa på inre spänningar, förbättrar kroppens rörlighet och ökar välbefinnandet, och görs med kläderna på. Anneli är dipl.Shiatsuterapeut, healer och även leg.op.sjuksköterska. Hon är på Källan på fredagar.
Läs mer och boka tid på Bokadirekt eller boka i butikskassan 

Terapi och astrologi – Linda Leibing Hedén

Samtalsterapi med Psykosyntes och möjlighet till horoskop. Linda har lång erfarenhet som samtalsterapeut och är banbrytande i Sverige inom psykosyntesastrologi. Hon driver API Scandinavia och finns även på MötesRum i Stockholm.
Linda behöver ett inledande samtal med dig, innan ni träffas så ring 070-3053023 eller maila för bokning.

Holistisk coaching – Åsa Gefvert

Holistiska coachingprogram för att hitta mening, helhet och balans i livet. För att komma loss med förändring behöver vi komma hem i oss själva, och träna in nya mönster som gör oss mer hela och sanna. Utöver coachingen driver Åsa Hälsokällan.
Innan ett coachingprogram startas bokar du ett inledande kostnadsfritt möte, för att känna in om Åsas coaching passar dig. Maila Åsa om du är intresserad.

Behandlingsrum och väntrum hos oss