Helande behandlingar och samtal

På Hälsokällan samlar vi goda krafter som gör gott för kropp och själ. Vi ser holistiskt på hälsa och välmående. Både kroppen och själen behöver lyssnas på, näras och tas om hand, både inifrån och utifrån, som en helhet, det är helt naturligt för oss.

Funktionsmedicin - Läkare Isis Amer-Wåhlin

Isis tar emot för hälsokonsultationer varannan lördag. Du kan få hjälp med tex hormonella obalanser, IBS/mag-tarm problem eller energi/utmattning/sömn. Isis har helhetsperspektiv och lägger upp utredning och behandling tillsammans med patienten. En konsultation är 30 minuter. Det går bra att boka dubbeltid, om du vill ha full funktionsmedicinsk undersökning inkl hälsodeklaration. Huvudfokus är kvinnohälsa men även män är välkomna. Isis är överläkare och gynekolog med lång bakgrund inom sjukhusvård och forskning och driver kliniken 2heal medical, som har filial på Hälsokällan.

Naprapati och terapi – Ylva Nyman

Ylva är mångkunnig. Som Leg.Naprapat använder hon sina egna händer för att undersöka och behandla störningar i kroppens rörelseapparat, hon ger även laserbehandlingar och akupunktur. Som Dipl. LIFE terapeut aktiverar hon kroppens, psykets och själens förmåga till självläkning och som Cert. Auraförmedlare jobbar hon med uppgradering av aurans och kroppens energifrekvens.
Ylva driver Corpex egenkällan och har kliniken på Hälsokällan alla dagar i veckan. Läs mer om Ylvas behandlingar och boka tid på Corpex hemsida, eller i butiken.

Klassisk Massage – Angela Areschoug

Klassisk svensk massage som anpassas till dina önskemål, tex helkroppsmassage och även ”deep tissue”. Angela har lång erfarenhet och är fenomenalt flexibel, hon känner in vad du behöver, och masserar med ekologiska oljor.
Angela är på Källan på tisdagar, hon ger även massage på Nynäs Havsbads SPA.
Läs mer och boka tid med bokaknappen här, eller boka i butikskassan.

Helande kropps- och ansikts-behandlingar – Mari Mohlén

Ekologiska ansiktsbehandlingar, Lymfmassage, Koppning, Klangmassge, Chakraflödesmassage mm. Mari ger mjuka helande kroppsbehandlingar, jobbar med ekologiska produkter och även klangskålar och laser, hon är expert på lymfsystemet. Mari driver MariCare i Farsta, där hon erbjuder ännu fler behandlingar, workshops etc, hon finns hos oss i Nynäshamn på onsdagar.
Läs mer om behandlingarna och boka tid med bokaknappen här, eller boka i butikskassan. 

Osteopati behandlingar – Ylva Eriksson

Osteopati är en manuell behandlingsform som bygger på filosofin att kroppen är en enhet, hela kroppen behandlas. Behandlingen uppfattas ofta som mjuk och behaglig då Osteopaten jobbar med kroppen istället för emot den. Fokus ligger på att hitta grundorsaken till besvären istället för att behandla symptom. Behandlingen är individanpassad då alla kroppar och besvär är unika. Ylva finns både på Källan på torsdagar och annars på VH kliniken i Västerhaninge. Läs mer och boka tid med bokaknappen här, eller i butikskassan.

Gravidmassage och doulastöd - Ellen Höglund

Mjuk massage för dig som är gravid eller nybliven mamma. Ellen erbjuder även födelseförberedande samtal på Hälsokällan. Hon är doula och gravidmassör och ger bland annat doulastöd, gravidmassage, post partum-stöd och födelseförberedande kurser och retreats med fokus på din unika kraft och rättighet att föda på ditt sätt. Hon har dessutom en mottagning på Ahimsa Yoga i Bagarmossen. Ellen är även utbildad jordprästinna och håller ceremonier och mother/parentblessings.

Terapi och astrologi – Linda Leibing Hedén

Samtalsterapi med Psykosyntes och möjlighet till horoskop. Linda har lång erfarenhet som samtalsterapeut och är banbrytande i Sverige inom psykosyntesastrologi. Hon driver API Scandinavia och finns även på MötesRum i Stockholm.
Linda behöver ett inledande samtal med dig, innan ni träffas så ring 070-3053023 eller maila för bokning.

Andlig vägledning – Birgitta frånlund

Birgitta är medium, angelmessenger och healer och erbjuder andlig vägledning genom guider, nära och kära, energihealing, änglaförmedling via orakelkort och energivägledning via tarotkort. Hon jobbar både online och på plats på Källan

Ring 070-6461450 eller maila för att boka tid.

Holistisk coaching – Åsa Gefvert

Holistiska coachingprogram för att hitta mening, helhet och balans i livet. För att komma loss med förändring behöver vi komma hem i oss själva, och träna in nya mönster som gör oss mer hela och sanna. Utöver coachingen driver Åsa Hälsokällan.
Innan ett coachingprogram startas bokar du ett inledande kostnadsfritt möte, för att känna in om Åsas coaching passar dig. Maila Åsa om du är intresserad.

Behandlingsrum och väntrum hos oss