Helande behandlingar och samtal

På Hälsokällan samlar vi goda krafter som gör gott för kropp och själ. Vi ser holistiskt på hälsa och välmående. Både kroppen och själen behöver lyssnas på, näras och tas om hand, både inifrån och utifrån, som en helhet, det är helt naturligt för oss.

Klassisk Massage – Angela Areschoug

Klassisk svensk massage som anpassas till dina önskemål, tex helkroppsmassage och även ”deep tissue”. Angela är på Källan på tisdagar, hon ger även massage på Nynäs Havsbads SPA.
Läs mer och boka tid på Bokadirekt, eller boka i butikskassan.

Helande kroppsbehandlingar – Mari Mohlén

Lymfmassage, Koppning, Deep Oscillation, Chakraflödesmassage mm. Mari driver MariCare i Farsta, och finns hos oss i Nynäshamn på fredagar.
Läs mer om behandlingarna och boka tid på Bokadirekt, eller boka i butikskassan.

Terapi och astrologi – Linda Leibing Hedén

Samtalsterapi med Psykosyntes och möjlighet till horoskop. Linda driver API Scandinavia och finns även på MötesRum i Stockholm. Linda behöver ett inledande samtal med dig, innan ni träffas så ring 070-3053023 eller maila för bokning.

Coaching och Terapi – Theresia Malm

Grow & Soul-coaching och samtalsterapi. Theresia driver bl a Life4you och finns på Hälsokällan på måndagar, fr o m oktober
Läs mer om vad Theresia erbjuder och boka tid på Bokadirekt, eller boka i butikskassan

Naprapati och terapi – Ylva Nyman

Ylva är Leg.Naprapat, Dipl. LIFE terapeut och Cert. Auraförmedlare. Ylva driver Corpex egenkällan och har kliniken på Hälsokällan alla dagar i veckan. Läs mer om Ylvas behandlingar och boka tid på Corpex hemsida.

Holistisk coaching – Åsa Gefvert

Holistiska coachingprogram för att hitta mening, helhet och balans i livet. Utöver coachingen driver Åsa Hälsokällan. Innan ett coachingprogram startas bokar du ett inledande kostnadsfritt möte, för att känna in om Åsas coaching passar dig.

Behandlingsrum och väntrum hos oss