Din källa till kvinnlig hälsa, styrka och gemenskap

Vi brinner för kvinnohälsa och har skapat ett samarbete mellan Hälsokällan Nynäshamn, 2heal medical, Fridens Hälsa, Frisk Naprapati & hälsa och Doula Ellen Höglund

Bild

NYTT TILLFÄLLE! Föreläsning om kvinnohälsa med läkare Isis Amer-Wåhlin. Lördag 10 aug.

Som kvinna påverkas vi genom livet av våra hormoner. Vi behöver hålla oss pigga, starka och friska och samtidigt minska

Skärmavbild 2024-06-13 kl. 22.57.45

Hormonhälsa via kosten – en föreläsning med Agneta Wennerbo och Åsa Gefvert – onsdag 21 augusti 18:30

En föreläsning för dig som kämpar med viktuppgång, sötsug, hudproblem, humörsvängningar, besvärlig mens, vallningar, energitapp, håglöshet, liksom inte känner igen

IMG_3389

Artikel i Nynäshamnsposten 2024-05-24

Bild

FULLBOKAT! Föreläsning om kvinnohälsa med läkare Isis Amer-Wåhlin, lördag 18 maj

Som kvinna påverkas vi genom livet av våra hormoner. Vi behöver hålla oss pigga, starka och friska och samtidigt minska

Skärmavbild 2024-02-15 kl. 23.15.57

Kvinnohormoner och stress

Inklusive en 21 dagars enklare detox. Kursstart 3 Mars 2024. Ett samarbete mellan Hälsokällan Nynäshamn och Fridens Hälsa Vi söker

Isis Amer-Wåhlin - Funktionsmedicinsk läkare - 2heal medical

Isis tar emot för hälsokonsultationer varannan lördag i Nynäshamn. Du kan få hjälp med tex hormonella obalanser, IBS/mag-tarm problem eller energi/utmattning/sömn. Isis har helhetsperspektiv och lägger upp utredning och behandling tillsammans med patienten. Huvudfokus är kvinnohälsa men även män är välkomna. Isis är överläkare och gynekolog med lång bakgrund inom sjukhusvård och forskning och driver kliniken 2heal medical i Stockholm, som har filialer i Nynäshamn och i Järna. En konsultation i Nynäshamn är 45 minuter. Ett första läkarbesök i Stockholm är 60 minuter. 

Agneta Wennerbo - Hälsocoach - Fridens hälsa

Agneta jobbar både genom kurser och individuell coaching för långsiktig förståelse av kroppen. Du får råd om hur du ska äta och  hjälp att förändra vanor, ta bort rädslor och hantera ångest genom djup avslappning och visualisering (hypnos).  Det kan vara sköldkörtel, pcos, endometrios, smärta, pms eller låg energi som får ditt liv i obalans. Om du vill beställer ni tester för att se hur dina hormoner ser ut. Agneta har jobbat inom hälsa i 20 år och är näringsterapeut, NLP hypnotisör, massageterapeut och yogainstruktör, och driver Fridens Hälsa i Stockholm och Nynäshamn. Hon jobbar både fysiskt, kemiskt och mentalt med hela dig och vill ha en långsiktig förändring.

Ellen Höglund - Doula och gravidmassör

Mjuk massage för dig som är gravid eller nybliven mamma. Ellen erbjuder även födelseförberedande samtal på Hälsokällan eller hemma. Hon är doula och gravidmassör och ger bland annat doulastöd, gravidmassage, post partum-stöd och födelseförberedande kurser och retreats med fokus på din unika kraft och rättighet att föda på ditt sätt. Hon tar emot på Hälsokällan i Nynäshamn och har sin mottagning på Ahimsa Yoga i Bagarmossen. Ellen är även utbildad jordprästinna och håller ceremonier och mother/parentblessings.

Filippa Frisk - Naprapat - Frisk Naprapati & Hälsa

Filippa är Leg. naprapat och specialiserad inom kvinnohälsa med både behandling samt träning för gravida och mammor. Hon arbetar bland annat med manipulation, mobilisering, dry needling, pressur, massage och träning för att behandla dina besvär. Vidareutbildad i dry needling, rehab yoga samt inom manuell behandling under och efter graviditet. 
Filippa ansluter till teamen i augusti 2024, och kommer då bl a ta emot på Hälsokällan i Nynäshamn två dagar i veckan

Åsa Gefvert - Holistisk coach - Hälsokällan

Holistiska coachingprogram för att hitta mening, kraft, helhet och balans i livet. För att komma loss med förändring behöver vi komma hem i oss själva, och träna in nya mönster som gör oss mer hela och sanna. Just kvinnor har ofta en enorm inneboende kraft, som de inte riktigt använder, den hittar vi och drar nytta av. Utöver coachingen driver Åsa Hälsokällan.
Innan ett coachingprogram startas bokar du ett inledande kostnadsfritt möte, för att känna in om Åsas coaching passar dig. Maila Åsa om du är intresserad.