Hälsokostbutiken i Nynäshamn

Butiken

En mötesplats för naturlig hälsa. Vi erbjuder, utöver hälsokostprodukter, även helande behandlingar och samtal. Vi har en tipsvägg och boklånehylla. Kom in och bli inspirerad till ett sunt och njutningsfyllt liv, vi guidar dig gärna.

Vi är med i kedjan Hälsokraft, så medlemmar kan samla poäng och ta del av Hälsokrafts erbjudanden. Du kan läsa mer om sortimentet på Hälsokraft.se och se vilka varor vi har i Nynäshamnsbutiken. Om du saknar något kan vi alltid beställa hem det. Vi har tidningen Kurera i butiken, den finns även på nätet, där hittar du mycket inspiration och tips.

Våra produkter

Vi prioriterar hög kvalitet, det sunda och ekologiska, och har noga utvalda varumärken. Fråga gärna oss om råd så guidar vi dig. Naturlig näring för både kropp och själ tror vi är livsviktigt.

Kosttillskott, växtbaserade läkemedel

Vi har utvalda kvalitetspreparat som är så rena, naturliga och ekologiska som möjligt. Vitaminer och mineraler, fettsyror, proteiner, tillskott för mage/tarm, immunsystemet, ledhälsa, sömn/energi, hormonbalans, hjärta/kärl, hud/hår/naglar, från varumärken som Holistic, Pharma Nord, Better You, Pureness, Medicine Garden, NovoVita, Great Earth, Nordbo, A.Vogel m fl

Livsmedel godsaker och dryck

Vi prioriterar det sunda och ekologiska, som ändå är gott! och har många alternativ som är fria från gluten, mjölk, socker, sötningsmedel, och självklart teer, örter, kryddor och kaffealternativ, nötter, frön och superfoods. Naturliga sockerfria juicer, komucha och proteinvatten. Vi gillar närproducertat och har Ziiip ekologiskt kaffe, äppelmust från Kängsta och honung från Sorunda.

Wellness

Hälsa innebär även inre harmoni och avkoppling, vi har ekologiska produkter för spa-stämning hemma, som badsalt, rökelser, eteriska oljor, aromalampor, doftljus, saltstenslyktor, massageoljor, vetevärmare, yogatillbehör, spikmattor, massagekuddar och även kristaller, smycken, orakel-kort och drömfångare.

Hud- och hårvård

Vi är väldigt kinkiga när det kommer till hud- och hårvård, bara det naturliga och ekologiska kvalar in hos oss. Vi är stolta återförsäljare av Organics By Saras hudvård och har även andra ekologiska märken som Eco By Sonya, Rosenserien, Q for skin, Mossa, Weleda, Lavilin, Hjärtligt, Rapsodine, Kingsfisher m fl.

Köp i butiken eller beställ på nätet

Kom in och gör ditt köp hos oss i butiken. Du kan också beställa från Hälsokraft.se och hämta i butiken, inom en timme från beställning (inom butikens öppettider). Välj butik när du klickat in på produkten, så plockar vi ihop din beställning