Hälsokostbutiken i Nynäshamn

En mötesplats för naturlig hälsa. Vi erbjuder, utöver hälsokostprodukter, även helande behandlingar och samtal. Vi har en tipsvägg och boklånehylla. Kom in och bli inspirerad till ett sunt och njutningsfyllt liv.

Vi är med i kedjan Hälsokraft, så medlemmar kan samla poäng och ta del av Hälsokrafts erbjudanden. Du kan läsa mer sortimentet på Hälsokraft.se och se vilka varor vi har i Nynäshamnsbutiken. Om du saknar något kan vi alltid beställa hem det. Vi har tidningen Kurera i butiken, den finns även på nätet, där hittar du mycket inspiration och tips.

Våra produkter

Vi prioriterar hög kvalitet, det sunda och ekologiska, och har noga utvalda varumärken. Här hittar du produkter från Holistic, Pharma Nord, Great Earth, Pureness, A.Vogel, Better You, Rawpowder, Pukka, Örtagubben, Ionsil, Rosenserien, Weleda, Mossa, Jabushe, Organic Shop, Rapsodine, Hjärtligt, Crearome, Kingfisher m.fl.

Hälsokost

Livsmedel och godsaker

Träning och välbefinnande

Hud- och hårvård

Köp i butiken eller beställ på nätet

Kom in och gör ditt köp hos oss i butiken. Du kan också beställa från Hälsokraft.se och hämta i butiken, inom en timme från beställning (inom butikens öppettider). Välj ”Reservera och hämta i butik” när du klickat in på produkten.